Nieuws & Advies

Op de hoogte blijven van het laatste belastingnieuws is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en vat het overzichtelijk samen. Dit nieuwsoverzicht is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook direct toepasbare adviezen om minder belasting te betalen: 100% legaal en in de praktijk getest.

Toelichting

Gedetailleerd maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden deze naslagwerken dagelijks up-to-date. Gebruik deze toelichting om uw kennis van de verschillende vormen van belastingheffing snel te vergroten. ‘Toelichting’ is de theoretische basis van ‘Nieuws & Advies’ en de andere hulpmiddelen op deze online oplossing.

Praktijk & Advies

Dagelijks wordt u geconfronteerd met tal van praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet kiezen. Niet zomaar een weg, maar de weg van de ideale oplossing voor uw unieke situatie. ‘Praktijk & Advies’ helpt u bij belangrijke beslissingen te nemen door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Advies Uitgelicht

Iedere 2 weken geven wij hier een kant-en-klaar advies dat op een systematische manier wordt beschreven. Ieder advies is in de praktijk getest en dus direct toepasbaar in uw onderneming.

Praktijktools & Modellen

Handige rekenprogramma’s, voorbeeldbrieven en -contracten voor elke situatie. Zo bent u er zeker van dat u op een snelle en efficiënte manier de correcte oplossingen vindt.

Cijfers & Tabellen

Onmisbare cijfers, tabellen en tarieven, met de nodige uitleg over hoe u deze kunt gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van dat u op elk moment met de juiste gegevens werkt en u dus de voordeligste oplossing vindt.

E-mailservices

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om uw gebruik van deze online oplossing nog verder te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwste adviezen, nieuwe hulpmiddelen en al onze updates. Deze e-mails brengen u direct naar de juiste plaats op de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!