Nieuws & Advies

Op de hoogte blijven van het laatste belastingnieuws is cruciaal. Onze redactie filtert voor u het nieuws uit verschillende bronnen en vat het overzichtelijk samen. Dit nieuwsoverzicht is gratis, ook voor niet-abonnees. Maar er is meer! Wij geven u ook direct toepasbare adviezen om minder belasting te betalen: 100% legaal en in de praktijk getest.

Toelichting

Gedetailleerd maar bondig, gemakkelijk te doorzoeken en te lezen. Experts houden deze naslagwerken dagelijks up-to-date. Gebruik deze toelichting om uw kennis van de verschillende vormen van belastingheffing snel te vergroten. ‘Toelichting’ is de theoretische basis van ‘Nieuws & Advies’ en de andere hulpmiddelen op deze online oplossing.

Praktijk & Advies

Dagelijks wordt u geconfronteerd met tal van praktische vragen waarbij u de juiste ‘weg’ moet kiezen. Niet zomaar een weg, maar de weg van de ideale oplossing voor uw unieke situatie. ‘Praktijk & Advies’ helpt u bij belangrijke beslissingen te nemen door de verschillende opties duidelijk voor te stellen en de juiste keuze te motiveren.

Advies Uitgelicht

Iedere 2 weken geven wij hier een kant-en-klaar advies dat op een systematische manier wordt beschreven. Ieder advies is in de praktijk getest en dus direct toepasbaar in uw onderneming.

Praktijktools & Modellen

Handige rekenprogramma’s, voorbeeldbrieven en -contracten voor elke situatie. Zo bent u er zeker van dat u op een snelle en efficiënte manier de correcte oplossingen vindt.

Cijfers & Tabellen

Onmisbare cijfers, tabellen en tarieven, met de nodige uitleg over hoe u deze kunt gebruiken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Handig gegroepeerd per thema en steeds actueel. Zo bent u er zeker van dat u op elk moment met de juiste gegevens werkt en u dus de voordeligste oplossing vindt.

E-mailservices

Kies zelf welke overzichtelijke e-mails u wenst te ontvangen om uw gebruik van deze online oplossing nog verder te optimaliseren. Wij brengen u zo op de hoogte van het meest recente nieuws, onze nieuwste adviezen, nieuwe hulpmiddelen en al onze updates. Deze e-mails brengen u direct naar de juiste plaats op de online oplossing om zo nog meer tijd en geld te besparen.

Toegang abonnees

Klaar voor een abonnement?

NU ABONNEREN!

Laatste updates

De inhoud van deze online oplossing wordt continu up-to-date gehouden en er worden regelmatig hulpmiddelen aan toegevoegd zodat u geen enkele belastingbesparingstip mist.


Laatste toevoegingen: